Thesis Vocale kucheza

Tijdens de master Vocal Leadership heeft mijn focus gelegen om  improviserende werkvormen uit de korenwereld te combineren met de muziekles in de basisschool klas. Door te experimenteren met vocale improvisatie in het primair onderwijs is er over een traject van meerdere jaren een basis gelegd om kinderen comfortabel te maken met het pakken van leiderschap en zingend de muzikale eigenschappen van muziek te veranderen. Lees hier meer over de muzikale speeltuin (ook wel kucheza genoemd). 

Profielschets Docent Muziek

Voor Codarts Rotterdam is mij gevraagd of er gefilmd mocht worden op mijn werklocatie in het PO als een profielschets van Alumni. (Voor aankomend studenten die de opleiding overwegen). Hierdoor is er een ontzettend leuk beeld van mijn eigen praktijk voor de klas en mijn visie op het beroep van Muziekdocent. 
veel kijkplezier! 

Muziekmeester Kevin

Op Facebook en Youtube ben ik actief als Muziekmeester Kevin! Met het doel om verschillende werkvormen die praktijkgetest zijn aan te bieden voor andere (muziek)docenten om geïnspireerd aan de slag te gaan om met leerlingen muziek te maken. 

Klik hieronder om naar het youtube kanaal of andere social kanalen van Muziekmeester Kevin te gaan!

Hieronder enkele voorbeelden van de muzieklessen & liedjes van Muziekmeester Kevin!